Львівська влада відмовляється від паперів на користь планшетів

Юлія Субота  |  Субота, 27 грудня 2014, 18:30
Члени виконавчого комітету Львівської міської ради переходять з паперів на планшети.
Львівська влада відмовляється від паперів на користь планшетів

Члени виконавчого комітету Львівської міської ради потопають у стосах паперів та досі голосують підняттям руки. Аби підвищити ефективність їх роботи було прийнято рішення відмовитись від паперових документів.

Членам виконкому (7 осіб) вже у найближчий час буде передано у користування недорогі моделі планшетів, за допомогою яких члени виконкому зможуть без зайвих маніпуляцій обмінюватись одне з одним думками, уникнути паперу та голосувати у "планшетному" режимі. 

Спершу планувалось, що кошти на закупівлю планшетів буде виділено з міського бюджету, проте, згодом було прийнято рішення знайти спонсора, який би згодився покрити витрати.

"Часом багато додаткових питань доводиться погоджувати в останній момент перед засіданням, носитися з цими паперами і завіряти їх… Натомість за допомогою спеціального програмного забезпечення адміністратор значно швидше зможе регулювати цей процес. Це має значно покращити ефективність роботи виконкому", - розповів начальник   ІТ-управління Львівської міської ради Тимофій Александронець.

Також планшети дадуть змогу виводити результати голосування за ті чи інші питання на загальний екран, що також має позитивно позначитись на прозорості ухвалення рішень.  

 

 

 

 
comments powered by HyperComments