Обіцяний Зимовий парк у Львові стартує вже післязавтра

Юлія Субота  |  П'ятниця, 26 грудня 2014, 21:20
28 грудня у Парку культури відбудеться урочисте відкриття першого Зимового парку.
Обіцяний Зимовий парк у Львові стартує вже післязавтра

Ми вже писали про те, що до Дня святого Миколая у Львові вперше мав відкритись Зимовий парк, де всі охочі зможуть весело та активно провести час на свіжому повітрі. Проте, погода внесла свої корективи.

Враховуючи що парк є власне зимовим, тож атракції на ньому здебільшого зимові, а у грудні не те що снігу, морозу у Львові не було, то й відкриття довелось перенести на невизначений час.

І от цей день настав: у неділю, 28 грудня, у львівському Парку культури о 14:00 відбудеться урочисте відкриття першого Зимового парку, де відвідувачам буде представлено гірки для катання та санях, лихаж, сноубордах та сноутюбах.

Окрім активного відпочинку львів`янам та гостям міста також запропонують відвідати святковий ярмарок, на якому можна придбати різні цікавинки та смаколики.

На території парку працюватиме прокат спорядження, тож тим, хто бажає активно займатись зимовими видами спорту, але не має відповідного спорядження не доведеться довго його шукати. Працюватимуть також у Зимовому парку й інструктори, які за вашим бажанням зможуть навчити кататись на лижах.

На урочистому відкритті гостям свята обіцяють окрім перелічених атракцій безліч цікавих конкурсів та вікторин, а також приємних призів від спонсорів. Цікавинкою вихідного дня у парку стане можливість катання у собачій упряжці.

 

 

 

comments powered by HyperComments