"Зелена Канапа" запрошує на Різдвяну виставку (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 19 грудня 2014, 17:20
У львівській галереї в восьме проходить Різдвяна експозиція.
"Зелена Канапа" запрошує на Різдвяну виставку (ФОТО)

Днями у львівській мистецькій галереї "Зелена Канапа" розпочалась восьма щорічна Різдвяна виставка, у якій беруть участь твори відомих українських митців.

Попри різноплановість та різножанровість представлених творів, їх всіх об`єднує зимова тематика, здебільшого новорічно-святкова.  До експозиції увійшли твори графічні, живописні, керамічні, текстильні, зі скла, виготовлені у техніці тіффанні.

Серед авторів є чимало відомих імен у світі мистецтва, серед яких: Михайло Демцю, Олександр Войтович, Петро Сметана, Роман Романишин, Вікторія Ковальчук, Юрій Кох та багато інших не менш талановитих майстрів своєї справи.

Завдяки "різнокаліберності" творів, тут кожен знайде ту картину чи річ, яка припаде до душі саме йому: яскраві кольори на противагу стриманому білому, графічні лінії проти хаотичних мазків.

Переглянути Різдвяну виставку у "Зеленій канапі", що на вулиці Вірменській, 7, можна до 11 січня. Тож якщо ви ще не встигли поринути у святкову атмосферу, завітайте до галереї - святковий настрій та естетичне задоволення  гарантовані. 

 

comments powered by HyperComments