У Львові стартував Різдвяний ярмарок (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 14 грудня 2014, 16:12
З 13 грудня центр міста засвітився новими барвами.
У Львові стартував Різдвяний ярмарок (ФОТО)

Днями у Львові розпочався вже традиційний Різдвяний ярмарок, куди з`їжджються не лише відвідувачі зі всієї України, але й представники різних груп товарів, які можна придбати на ярмарку. 

Цьогоріч, не зважаючи на відсутність снігу у Львові, ярмарок тішить своєю різноплановістю товарів, які на ньому можна придбати: новорічні сувеніри, традиційні вироби з кераміки, лляні речі, авторські роботи художників, а також цілу низку різних смаколиків (пампушків, меду, глінтвейну, вареників, гарячого шоколаду, ковбасок, каремелізованих яблук та винограду, пряників тощо).

Приємно здивували також і ціни на ярмарку. Не зважаючи на значне подорожчання цін на продукти на прилавках магазинів, ціни на більшість продукції, яка була представлена на ярмарку минулого року, не змінились.

Попри те, що за календарем новорічно-різдвяні свята ще не настали, цими вихідними на Різдвяному ярмарку вже доволі людно. Люди не лише прогулюються поміж ятками, купують товари, а й проводять час з родиною та друзями на імпровізованих столиках за горнятком кави чи запашного глінтвейну. 

Різдвяний ярмарок у будні працює  з 12:00 до 22:00, у вихідні з 11:00 до 23:00. Розташування звичне: проспект Свободи - від Оперного театру до пам’ятника Тарасу Шевченкові - та на південно-східній стороні площі Ринок.

comments powered by HyperComments