Знаменитий Тарас Прохасько презентував у Львові свою нову книгу (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 11 грудня 2014, 20:22
Письменник представив львівським читачам книгу для дітей.
Знаменитий Тарас Прохасько презентував у Львові свою нову книгу (ФОТО)

Відомий та шанований у літературному українському світі письменник Тарас Прохасько, якого знають як поважного та серйозного автора, взявся творити і для дітей.

Сьогодні, 11 грудня, у приміщенні львівської книгарні "Є" автор представив публіці свою нову книгу "Куди зникло море", яку він написав спільно із своєю дружиною Мар`яною, яка не лише створила оригінальні та красиві ілюстрації до історії, але й доповнила текст книги.

"Куди зникло море" - нестандартна цікава подорож сім`ї кротів для молодшої читацької аудиторії, або ж для тих людей, які навіть ставши дорослими не перестають дивуватись та шукати цікаві пригоди у буденних речах.

Спершу, презентація планувалась парною: мали бути присутніми обоє авторів, але, на жаль, пані Мар`яна не змогла бути присутньою, тож Прохасько сам розповідав публіці як саме народилась ідея створення ідеального, на думку авторів, світу. 

Вся зустріч відбулась у приємній ненапруженій обстановці, а завдяки влучним питанням та коментарям літературознавця та письменниці Мар`яни Савки, яка була модератом зустрічі, всі книголюби та поціновувачі таланту Прохаськів мали змогу дізнатись багато цікавого не лише про "Куди зникло море", а й про особисті подробиці та думки Тараса Прохаська. 

 

comments powered by HyperComments