У Львові розпочалась виставка Дарії Зав'ялової "Міський нотатник" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Середа, 10 грудня 2014, 17:08
З 9 грудня у Львівському палаці мистецтво розпочалась оригінальна виставка талановитої художниці.
У Львові розпочалась виставка Дарії Зав'ялової "Міський нотатник" (ФОТО)

Днями у культурно-мистецький центр "Львівський Палац мистецтв", що на вулиці Коперника, 17, розпочалась виставка цікавої та непересічної художниці Дарії Зав`ялової, яка презентувала публіці свій "Міський нотатник".

Сама назва експозції говорить за її зміст: авторка зібрала доробки, які ілюструють атмосферу та особливості львівських вулиць. Особливу увагу пані Дарія приділила вулиці Тарнавського, де пройшли її дитячі роки, тож кожен мешканець даної вулиці зможе з легкістю впізнати знайомі місцини.

Декотрі із виставлених робіт були розпочаті ще у 70-их роках минулого століття, а протягом останніх років ескізи перетворились у повноцінні твори мистецтва, які зараз можна побачити на власні очі.

Дарія зізнається, що Львів - її місто, у всіх його значеннях, художниця любить зображати його закутки на своїх полотнах, не забуваючи при цьому, додавати крихту певної казковості та легкості у кожну свою роботу.

Експонати "Міського нотатника" не обтяжені зайвими елементами та напускним пафосом, але, в той же час, передають бачення художниці, просякнуті її стилем пензля.

Переглянути "Міський нотатник" Дарії Зав`ялової можна до 30 грудня у виставковій залі другого поверху Львівського Палацу Мистецтв. 

 

comments powered by HyperComments