Садовий обіцяє стале електропостачання своїм городянам

Юлія Субота  |  Понеділок, 8 грудня 2014, 21:35
8 грудня мер Львова Андрій Садовий заявив, що мешканці більше не матимуть проблем зі світлом.
Садовий обіцяє стале електропостачання своїм городянам

Сьогодні, 8 грудня, міський голова Львова Андрій Садовий, після спілкування із керівником "Львівобленерго", зробив офіційну заяву, у якій запевнив мешканців міста у тому, що планові відключення світла мають нарешті припинитись.

Зі слів очільника, ситуація вже стабілізувалась й у міністерстві наголошують на тому, що перебої із електропостачанням були перш за все спричинені аварією на атомній станції.

"Мене запевнили, що проблем нема. Жодні відключення зараз не передбачаються, бо є достатня кількість частоти. Я не бачу проблем. Ніхто не має зараз права відмикати, хіба, якщо виникають аварійні ситуації. Надійність всього, що пов’язано з енергетикою, особливо теплопостачання, - для нас це пріоритет. Враховуючи зимовий період, всі будинки отримують тепло, все працює. Мене керівник "Львівобленерго" запевнив, що є чітка вказівка від міністерства, вони будуть її виконувати і жодних відключень зі сьогоднішнього дня не буде, за умови, що не буде форс-мажорів", - зазначив Садовий. 

До слова, сьогодні протягом дня без світла залишились як мінімум частина Залізничного та Шевченківского районів. Що буде завтра й чи справдяться обіцянки керівників нашого міста та "Львівобленерго", дізнаємось вже незабаром. 

 

comments powered by HyperComments