У Львові відбувся благодійний дипломатичний ярмарок (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 6 грудня 2014, 16:21
6 грудня у фойє Львівського національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької відбулось благодійне дійство.
У Львові відбувся благодійний дипломатичний ярмарок (ФОТО)

Сьогодні,  6 грудня, з 12:00 до 16:00 у  фойє Львівського національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької відбувся благодійний новорічно-різдвяний ярмарок "Даймо надію".

Організаторами дійства є українські та іноземні дипломати, які працюють у Львові, а також керівники та співробітники генеральних консульств Польщі та Чехії, почесних консульств Австрії, Бельгії, Болгарії, Білорусі, Бразилії, Казахстану, Латвії, Литви, Мексики, Нідерландів, Німеччини, Угорщини, Франції.

Кожна представлена на ярмарку країна мала власний стенд, на якому можна було ознайомитись із товарами та виробами, які притаманні даній країні. Окрім щедрого частування різних кухонь світу, яке можна було скуштувати за розумні гроші, всі країни-учасники привезли із собою продукцію своєї країни, яку можна було придбати на місці за відчутно нижчими цінами, аніж на прилавках магазинів.

Не лише продукти харчування та напої  приготували учасники ярмарку на продаж. Також можна було переглянути чи придбати цілу низку елементів декору, виробів та прикрас ручної роботи, іграшок, в`язаного та тканого одягу тощо. 

Окрім власне ярмарку на відвідувачів чекав святковий концерт, конкурсна програма, лотерея та цікаві майстер-класи різноманітної тематики. 

Всі кошти, які вдалось зібрати протягом ярмарку буде перераховано на потреби важкохворих та невиліковних діток Львова та області, якими опікується Благодійний фонд "Даймо надію", який проводить такий дипломатичний ярмарок-продаж вже втретє й збирає чималі суми грошей на користь хворих дітей (у 2012  було зібрано 126 554 грн., а у  2013 - 172 тис. грн.).

comments powered by HyperComments