Львівським школярам не доведеться нудьгувати на канікулах

Юлія Субота  |  Четвер, 4 грудня 2014, 23:13
Управління освіти Львівської міської ради подбало про атракції для школярів.
Львівським школярам не доведеться нудьгувати на канікулах

Сьогодні, 4 грудня, останній день навчання у львівських школах, тож вже з завтрашнього дня у школярів розпочнуться перші зимові довготривалі канікули, які триватимуть до 12 січня 2015 року.

Аби дітлахи не нудьгували та остаточно не поринули у комп`ютерний світ, місцеве управління освіти вирішило максимально розширити варіанти атракцій для дітей шкільного віку.

Тож, вже з наступного тижня у кожному районі Львова проводитимуть різнопланові заходи у дитячих та молодіжних установах міста, також спеціально у час канікул, у бібліотеках будуть проводитись численні майстер-класи на різний смак.

А у Львівському міському дитячому еколого-натуралістичному центрі з 8 грудня до 26 грудня триватиме насичена та пізнавальна програма, у рамках якої школярі матимуть змогу переглядати фільми, грати у ігри та вікторини, весело та цікаво проводити свій вільний час.

Ознайомитись із повною програмою всіх заходів, які будуть відбуватись у місті для школярів у час зимових канікул, ви можете на сайті управління освіти Львівської міської ради.

comments powered by HyperComments