Садовий запевняє, що Львів готовий до зими (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Понеділок, 1 грудня 2014, 17:48
Для прибирання снігу у Львові готові 145 одиниць спеціальної техніки. Також для посипання вулиць закуплено більше 12 тис.тонн піскосуміші. Про це під час відвідин шляхо-ремонтного підприємства (ШРП) Залізничного району повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
Садовий запевняє, що Львів готовий до зими (ФОТО)

За його словами, наразі частина техніки ШРП працює на ремонті доріг, та щойно випаде сніг ремонтні роботи буде припинено, а техніка залучена для прибирання міста Львова.

Також для прибирання міста від снігу було придбано 7 нових піскорозкидувальних машин. Нова техніка вже розподілена між комунальними підприємствами. Окрім цього місто планує закупити ще 5 одиниць снігоприбиральної техніки. Загалом, на 12 нових машин у бюджеті міста передбачено 10 млн 740 тис.грн.

До прибирання снігу на вулицях Львова щоденно буде залучатися в середньому 190 робітників санітарної очистки та додатково дорожні робочі ЛКП ШРП районів.

Першочерговим для механізованого прибирання є магістралі і радіальні вулиці, якими курсує громадський транспорт. У другу чергу здійснюється прибирання бічних вулиць та внутрішньо квартальних та інших проїздів.

comments powered by HyperComments