У Львові відкрилась спеціалізована виставка-ярмарок "Дитячий світ - 2014" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 27 листопада 2014, 20:38
Від сьогодні у палаці спорту "Україна" діє унікальна виставка-ярмарок.
У Львові відкрилась спеціалізована виставка-ярмарок "Дитячий світ - 2014" (ФОТО)

У Львові від сьогодні, 27 листопада, розпочала свою діяльність унікальна єдина у Західній Україні виставка-продаж-шоу "Дитячий світ - 2014", на якій представлено широкий спектр товарів та послуг для дітей.

Організатори дійства піклуються, аби діткам різного віку було цікаво та інформативно відвідати виставку-ярмарок: спеціалісти підготували пізнавальні та розвивальні програми для дітей віком від кількох місяців й аж до 16 років.

На території ярмарку проводяться різноманітні майстер-класи, є ігрові куточки, а також  натуралістичний куточок, де можна послілкуватись із тваринами. Є й сцена, де маленькі спортсмени та артисти показують свій хист та таланти.

Серед представлених товарів ви можете знайти чимало корисного: від чудового натурального мила та прикрас ручної роботи до дитячого харчування та пізнавальних ігор, й все це за цінами виробника.

Вхід на територію "Дитячого світу" є платним, але якщо самостійно роздрукувати тут запрошення, то ви потрапите на ярмарок безкоштовно.

Попри те, що сьогодні четвер, будній день, на дійство вже встигло завітати чимало відвідувачів, серед яких багато дітей, які весело та цікаво проводять час у компанії однолітків, спілкуються із педагогами, грають у пізнавальні ігри. Очікується, що потік відвідувачів на вихідні збільшиться у рази.

Отож, якщо ви бажаєте цікаво та з користю  провести час у компанії своєї дитини, або ж просто маєте потребу та змогу придбати ту чи іншу представлену групу товарів за помірними цінами, поспішіть відвідати "Дитячий світ - 2014", який діятиме у палаці спорту "Україна" до неділі, 30 листопада.

comments powered by HyperComments