Львів. Рік після початку Майдану (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 21 листопада 2014, 16:18
21 листопада на площі біля пам`ятника Тарасу Шевченку львів`яни відзначають рік з початку Майдану.
Львів. Рік після початку Майдану (ФОТО)

Сьогодні, 21 листопада, у Львові, як і по всій Україні, відзначають День Гідності та Свободи: річницю з початку Євромайдан. Впродовж цілого дня на площі біля пам`ятника Тарасові Шевченку відбуваються різноманітні заходи.

У рамках проведення дійства, аби гідно відзначити річницю Львівського Євромайдану, на площі починаючи від 13:00 відбуваються різнопланові культурні та духовні події.

Також сьогодні у шатрі біля пам`ятника Кобзареві почала діяти виставка фотографій та артефактів з Майдану, на яку можна буде прийти подивитись до 30 листопада.

Також з імпровізованої сцени до усіх присутніх звертались представники місцевої влади, серед яких і мер Львова Андрій Садовий, священнослужителі різних конфесій провели екуменічний молебінь, а хорова капела "Трембіта" зачарувала всіх своїм багатоголоссям.

О 17:30 на площі має розпочатись акція "Стіна" за участю студентських активістів, а після цього зіграють концерти "гурти з  Майдану": "Хочу ще" та "Карбон".

З 21:00 львівське студентство організовує акцію "Ніч на Майдані", до якої можуть приєднатись всі охочі та небайдужі до минулорічних подій. 

comments powered by HyperComments