Презентація проекту "Музей Свободи/Музей Майдану" (ФОТО)

Юлія Субота  |  П'ятниця, 14 листопада 2014, 23:00
Сьогодні у "Дзизі" презентували "Пост-Майдан".
Презентація проекту "Музей Свободи/Музей Майдану" (ФОТО)

Сьогодні, у вечір п`ятниці, 14 листопада, у львівській мистецькій галереї "Дзига", що на Вірменській, 35, відбулась презентація проекту "Музей Свободи/Музей Майдану".

Участь у публічній дискусії щодо концепції створення взяли: Олександра Бакланова, ініціаторка створення "Музею Свободи"; Володимир В'ятрович, директор Українського інституту національної пам'яті; Влодко Кауфман, автор виставки "Свобода", арт-директор МО "Дзиґа".

Усі пристутні мали змогу не лише послухати розмову розумних та творчих ініціативних осіб, які об`єднались заради проекту української пам`яті, аби ціна свободи назавжди була увіковічнена у наших серцях, а й мали змогу перенестись на рік назад та знову пережити події, які назавжди увійшли в історію справжнього українства.

Створення проекту "Музею Свободи" - має не лише культурну та історичну цінність, найперше - це цінність самосвідомості кожного із нас. Адже краще нехай: "Музей буде свободою, а не свобода стане музеєм".

У планах реалізація проекту"Музей Свободи/Музей Майдану" не лише на теренах України, а й поза її межами, адже досвід українського народу може бути корисним для інших країн, особливо пост-радянського простору. 

 
 
comments powered by HyperComments