У Львові створять гігантський логотип міста зі свічок

Валерій Шмаков  |  Четвер, 13 листопада 2014, 13:03
14 – 16 листопада у Львові вперше відбудеться Фестиваль Свічок, усі заходи якого будуть проходити на площі Музейній, 1 (біля Домініканського собору). Про це "Справжній Варті" повідомили організатори заходу.
У Львові створять гігантський логотип міста зі свічок

За їхніми словами, майстри «Львівської Свічкової Мануфактури» разом із скульптурами створять велетенське лого міста «Львів відкритий для світу», у якому кожна з п'яти веж буде свічкою. Подивитися на логотип – свічку можна буде протягом усіх трьох днів Фестивалю. 

 «Площа Музейна – це особливе місце Львова зі своєю історією та енергетикою. А при світлі свічок ця площа стає винятково затишною і романтичною. Тому Фестиваль свічок дуже пасує цьому місцю. А ще ми хочемо подарувати усім, хто до нас завітає, передсвятковий, новорічно-різдвяний настрій, позитивні емоції, яких дуже зараз бракує. І спеціально до Фестивалю буде представлено різдвяну колекцію свічок», - розповів організатор фестивалю Андрій Сидор.

Також для відвідувачів проведуть майстер-класи з виготовлення та ручного розпису свічок. Тож всі охочі зможе створити свічку власними руками і подарувати її рідним та близьким на свято. 

Крім того, у рамках фестивалю на площі Музейній відбудеться другий Гармидер – соціальний розпродаж, де запропонують українські товари ручної роботи, смачну випічку, запашні гарячі напої. Частина коштів, виручена від продажу, буде направлена в Центр інтегральної опіки для жінок в кризових ситуаціях.

comments powered by HyperComments