Міжнародний осінній мистецький салон стартував у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 11 листопада 2014, 19:23
Високий замок представляє свій щорічний мистецький салон.
Міжнародний осінній мистецький салон стартував у Львові (ФОТО)

Днями у залах Львівського палацу мистецтв розпочалась вже традиційна щорічна виставка-салон творів сучасного мистецтва, до участі у якій журі відібрало 300 робіт, які представляють живопис, графіку, дрібну скульптуру, кераміку чи ткатцтво.

На участь у конкурсі можна було подати до трьох робіт усіх видів та жанрів сучасного мистецтва, виконаних упродовж 2014 року. Для визначення учасників, чиї роботи експонуватимуть на Осінньому Салоні формується журі Салону з числа відомих художників, критиків, мистецтвознавців у галузі сучасного мистецтва.

Мистецький Салон включає у себе три експозиції: виставку творів сучасних художників "Високий замок-2014", виставку "Український плакат у Львові" та виставку творів відомих метрів. Цього року це виставка скульптур "Пам’яті метра" Володимира Івановича Сколоздри, який жив та творив у Львові.
 
Виставка триватиме ще майже місяць, до 7 грудня, коли буде урочисто нагороджено переможців у кожній із представлених категорій. 
 
Мистецький салон - це найперше плацдарм для творчих людей, які мають що показати та готові вчитись чомусь новому, не залежно від свого віку та техніки, у якій працюють. 
 
 
 
 
comments powered by HyperComments