У Львові відкрили проект, присвячений Майдану (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 8 листопада 2014, 17:11
8 листопада навпроти Львівської ОДА з`явилось "нагадування" про події річної давності.
У Львові відкрили проект, присвячений Майдану (ФОТО)

Сьогодні, 8 листопада, у парку "На валах", що навпроти Львівської обласної державної адміністрації, у рамках мистецького роздуму-символізму "Завтра" відбулось відкриття куба з плексигласу, розміром 1м3. Конструкція є закритою, без доступу предметів у ньому й представляє собою артефакт Майдану, а саме, символічну бруківку.

Відкриття куба - перша частина мистецько-символічного проекту, а вже незабаром, до річниці Євромайдану (21 листопада) розпочне свою діяльність друга частина проекту: експозиція діятиме у галерейному просторі, де події та предмети оживатимуть вже на полотні.

Не лише сама форма та наповнення пам`ятки є символічними, символічним також є і місце, де відтепер стоятиме куб із майданівською бруківкою, адже революція починалась у кожному місті саме з будівель місцевих влад.

Головною метою даного проекту є  об`єднання громадян насамперед у тому, що ми не можемо забувати про пролиту кров та жахіття, що відбувались у нашій країні, а отже мусимо жити так, аби життя, які були віддані на Майдані, не були віддані на марно: "Пам`ятай, що саме ти твориш своє майбутнє, свою країну".

 

 

 

 

 

comments powered by HyperComments