У Львові завершився рекреаційний ярмарок туризму (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 6 листопада 2014, 19:54
5-6 листопада у місті проходив українсько-польський проект.
У Львові завершився рекреаційний ярмарок туризму (ФОТО)

Вчора та сьогодні, 5-6 листопада, у Львівському палаці мистецтв проходив міжнародний ярмарок рекреаційного туризму, участь в якому взяли 45 учасників з України та Польщі.

У рамках дійства відбулось чимало різнопланових тематичних презентацій та майстер-класів з виготовлення народних ремесел. Відвідувачів розважали виступи фольклорних колективів з обох держав.

Метою проведення ярмарку є популяризація можливостей рекреаційного туризму на прикордонні та налагодження вже існуючих зв`язків між прикордонними територіями нашої країни та Польщі.

До слова, у порівнянні із минулими роками, кількість туристів з сусідньої держави у нашому місті суттєво знизилась у порівнянні із минулим роком. Виною всьому складно політична та військова ситуація, яку провокують дії Росії на українській території. Проте, останніми місяцями, туристи з Польщі та Європи почали активніше приїздити до Львова із туристичним маршрутом.

Консул Генерального консульства Республіки Польща Мар’ян Орліковскі, який відвідав ярмарок, переконаний, що завдяки спільному культурному туризму, можна налагодити не лише культурні зв`язки, а й політичні, адже по телевізору показують здебільшого погані новини, а те, як живе країна насправді, можна дізнатись, лише переконавшись самому.

 
 
comments powered by HyperComments