Донецький "Шахтар" розгромив "Бате" із Борисова (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 6 листопада 2014, 01:06
5 листопада донецькі гірники довели свою перевагу над білоруськими суперниками.
Донецький "Шахтар" розгромив "Бате" із Борисова (ФОТО)

5 листопада на "Арені Львів" відбувся матч четвертого туру групового етапу Ліги Чемпіонів УЕФА, де між собою зустрілись донецький "Шахтар" та борисівське "Бате".

Після нищівної поразки у себе вдома (гірники виграли із рахунком 7:0, а Адріано забив відразу п`ять голів у ворота суперника, повторивши рекорд Ліонеля Мессі) білоруси так і не спромоглись організувати гру у захисті й дати достойну відповідь донецькій команді.

Після першого пропущеного гола у свої ворота "Бате" зовсім перестало бігати та майже не створило протягом цілої гри жодного гольового моменту, а гірники продовжували повністю контролювати гру на полі, натхненні шаленою підтримкою майже 30-тисячних трибун, неслись вперед.

Фінальний цвях у домовину наших сусідів забив все той же Андріано, на останній доданій хвилині матчу, оформивши хед-трик: "Шахтар" перемагає "Бате" у Львові із рахунком 5:0.

Протягом всього матчу на стадіоні "Арена Львів" панувала неймовірна атмосфера, трибуни не лише співали гімн України та різноманітні патріотичні "кричалки", а й всіляко підтримували гірників. 

Наступний матч Ліги Чемпіонів відбудеться у Львові вже 25 листопада у рамках 6-ого туру групового раунду: донецький "Шахтар" прийматиме "Атлетик" Більбао. 

comments powered by HyperComments