"Осінній пікнік" завершився у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 2 листопада 2014, 21:10
2 листопада у парку Культури проходило свято осені "Осінній пікнік".
"Осінній пікнік" завершився у Львові (ФОТО)

У неділю, 2 листопада, від обіду і до самого вечора, у львівському парку імені Богдана Хмельницького, а саме навколо літньої сцени, відбувалось грандіозне атмосферне свято "Осінній пікнік".

Для свята організатори спеціально звезли чималу кількість сіна та гарбузів, аби відвідувачі мали змогу не лише насолодитись осінньою атмосферою свята та скуштувати гарбузове меню, а й повеселитись: боулінг гарбузами та руйнування лабіринту із сіна, прийшлось до смаку особливо діткам.

Протягом дня відбулась чимала кількість різноманітних майстер-класів, тривала акція "Підвішана книга" від Видавництва Старого Лева (кожен міг безкоштовно прочитати книгу, або ж обміняти свої старі книги на книги видавництва), Модна барахолка (можна було придбати ексклюзивні дизайнерські речі та аксесуари або обміняти свої речі на нові) та діяла "кулінарна" частина ярмарку, де можна було гарненько попоїсти та скуштувати смачної медовухи, глінтвейну чи чаю, а також спробувати пікантне гарбузове меню, щоправда, на жаль, без анонсованого раніше гарбузового лате.

Відвідувачів свята розважали різноманітними веселими конкурсами, а зі сцени лунала приємна супроводжуюча музика. На завершення вечора, всі, хто раніше зареєструвався, мали змогу знайти свою половинку на швидких побаченнях.

Усі кошти, які було зібрано під час сьогоднішнього "Осіннього пікніка" буде передано сім`ї загиблого Віктора Гурняка та на потребу української армії, що зараз воює на Сході нашої країни. 

comments powered by HyperComments