Львів`яни без лічильників залишаться без газу

Юлія Субота  |  Четвер, 30 жовтня 2014, 17:35
"Львівгаз" вимикатиме газ тим, у кого немає лічильників.
Львів`яни без лічильників залишаться без газу

Сьогодні, 30 жовтня, "Львівгаз" офіційно заявив про те, що мешканцям тих помешкань, де не встановлено лічильників, згідно із законодавством, буде припинено постачання газу з  1 січня 2016 року.

Перший заступник голови правління ПАТ "Львівгаз" Володимр Король зазначив, що станом на сьогодні, 17% населення не має приладів для обліку газу (понад  150 тисяч споживачів).

Оскільки фінансування держави має виділити 270 мільйонів гривень на встановлення лічильників громадянам до 2018 року, а грошей у бюджеті катма, тож не варто розраховувати на допомогу держави, адже так і без газу залишитись можна.

До слова, "Львівгаз" щороку безкоштовно встановлює близько 10 тисяч лічильників у помешканнях. А ті, кому зараз вигідніше користуватись газом безобліково, мають подумати про майбутнє і таки встановити лічильники.

У тих, хто ще не користується лічильником, є трохи більше року, аби подбати про те, аби вже з початку 2016 року не залишитись без газу. Приблизна ціна самостійного встановлення півтори тисячі гривень. 

 

comments powered by HyperComments