У неділю у Львові відбудеться "Осінній пікнік"

Юлія Субота  |  Понеділок, 27 жовтня 2014, 18:21
2 листопада у Парку культури буде проходити унікальне дійство.
У неділю у Львові відбудеться "Осінній пікнік"

Вже у неділю, 2 листопада, починаючи із 13:00 у міському парку Культури імені Богдана Хмельнцького буде проходити перший великий "Осінній пікнік", де можна буде весело та цікаво зустріти останній місяць осені.

У програмі дійства різноманітні майстер-класи: від виготовлення прикрас до карвінгу по гарбузах; спеціальне гарбузове меню; велетенський лабіринт із сіна; гарбузовий боулінг; акція "Підвішана книга" (одне із дерев буде прикрашене книгами, які можна буде забрати із собою додому при одній умові - зуміти дістати); "Модна барахолка" від українських дизайнерів.

Модниці зможуть не лише придбати унікальні речі, а й обміняти їх на свої, зробити не одну примірку образів, які припадуть до душі. Усі кошти, які будуть зібрані на "Модній барахолці" будуть передані сім`ї загиблого у АТО Віктора Гурняка.

Також на території пікніка будуть встановлені скриньки, де можна буде залишити благодійну пожертву на потреби української армії.

Увечері відвідувачів "Осіннього пікніка" чекає романтична родзинка вечора: швидкі побачення, де самотні серця зможуть спробувати знайти свою другу половинку. Реєстрація учасників "Швидких побачень" тут.

Тож якщо ви бажаєте весело та цікаво провести вихідний день у компанії близьких та друзів, ви неодмінно маєте завітати на затишне свято осені "Осінній пікнік", яке відбудеться вже у неділю, 2 листопада, з 13:00 до 20:00 на площі перед сценою у Парку культури. 

 

 
comments powered by HyperComments