У Львові триває Свято Сиру і Вина (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 25 жовтня 2014, 19:01
З 24 по 26 жовтня у місті відбувається вже традиційне свято.
У Львові триває Свято Сиру і Вина (ФОТО)

З п`ятнці, 24 жовтня, й до неділі, 26 жовтня, у подвір`ї Львівського палацу мистецтв відбувається щорічне п`яте Свято Сиру та Вина, де всі охочі мають змогу весело та цікаво провести час, відвідати низку майстер-класів, придбати унікальні продукти та скуштувати різноманітні смаколики.

На території дійства буде цікаво не лише дорослим, а й дітям: організатори подбали про те, аби найменші відвідувачі мали чим себе зайняти: фокуси, конкурси, забави.

Цікавинкою цьогорічного Свята стала унікальна інсталяція із винних корків та картина із 1224 винних корків, яку презентує дизайнер Сергій Ткачук.

Відчути неповторний смак сиру та насолодитись букетом вишуканого вина можна у спеціально облаштованій ленд-арт зоні, де інтер`єр виконаний повністю із сіна.

Кожен день Свята є тематичним: вчора це було відкриття, нині - день легендарної ліверпульської четвірки The Beatles, а завтра відзначатимуть День Сирника.

З нагоди свого ювілею організатори свята дарують кожному відвідувачу маленький подарунок - келих вина. Тож якщо ви ще не встигли відвідати Свято Сиру та Вина, у вас ще є така можливість завтра.

comments powered by HyperComments