Суд визнав підняття вартості проїзду у громадському транспорті незаконним

Юлія Субота  |  П'ятниця, 24 жовтня 2014, 17:09
24 жовтня стало відомо про те, що Галицький районний суд Львова визнав рішення про підняття тарифів на проїзд неправомірним.
Суд визнав підняття вартості проїзду у громадському транспорті незаконним

Галицький районний суд Львова оголосив рішення згідно з яким виконавчий комітет Львівської обласної ради неправомірно підвищив тарифи у маршрутних таксі міста з 2 гривень до 3.

Рішення суду не є остаточним і вже оскаржене мерією в апеляційному суді. А перевізники наперебій заявляють про абсурд такого рішення й неможливість повернення до старих тарифів.

До слова, ще не всі перевізники знають про дане рішення, а ті, що знають, відверто заявляють про те, що при вартості бензину понад 16 гривень за літр - за 2 гривні перевозити пасажирів ніхто не буде. А всі проблеми, які виникли через рішення суду, мають вирішувати у юридичному управлінні міської ради, яке навесні затвердило рішення про підняття тарифів у громадському транспорті. 

Додамо, що вартість проїзду у маршрутках піднялась до 3 гривень у травні поточного року, а з 1 червня подорожчав і електротранспорт (2 гривні - повний, 1 гривня - пільговий квиток). 

З подорожчанням проїзду обіцяного покращення якості перевезень так і не настало: більшість маршруток й далі заповнені вщент, чіткого графіку курсування машин немає, а декотрі водії дозволяють собі слухати російський шансон на весь салон й стояти на вибраних зупинках скільки їм заманеться. 

 
comments powered by HyperComments