На вихідних у Львові пройде жіночий фестиваль "Аніма"

Юлія Субота  |  Четвер, 23 жовтня 2014, 13:49
25-26 жовтня у центрі міста відбудеться дійство для справжній жінок.
На вихідних у Львові пройде жіночий фестиваль "Аніма"

Цими вихідними, 25-26 жовтня, у самому центрі Львова, у приміщенні готелю "Жорж", пройде фестиваль "Аніма" для прекрасної половини міста, де кожна жінка зможе знайти для себе багато цікавого. 

Цього року фестиваль умовно розділено на п`ять секторів, які будуть працювати одночасно: взаємостосунки, краса та здоров`я, розвиток та кар`єра, життєвий стиль, про найінтимніше.

Гасло цьогорічної "Аніми: "Свобода бути різною", тож протягом двох днів на відвідувачів чекають цікаві зустрічі, майстер-класи, дискусії, лекції, а родзинкою свята має стати приїзд зіркової гості Ірени Карпи, яка поділиться із присутніми власним життєвим досвідом та дасть практичні поради, як жити насичено та цікаво, при цьому не забуваючи про власну сім`ю та обов`язки. 

Також на території фестивалю буде працювати виставка-ярмарок, де можна буде відразу придбати ті речі та книги, які впадуть у вічі. У разі потреби можна буде звернутись до психологічної порадні, де кваліфіковані спеціалісти зможуть надати вам професійну пораду.

Завершиться "Аніма" у неділю гучною вечіркою, де розважати гостей зі сцени будуть Тамара Горгішелі & МиклухоМаклай та Caramel pool dance. 

 

 

 
 
comments powered by HyperComments