Львівські журналісти помірялись силами на полі з футбольними фанатами (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 18 жовтня 2014, 17:49
17-18 жовтня у місті проходив футбольний турнір "Наші герої в наших серцях".
Львівські журналісти помірялись силами на полі з футбольними фанатами (ФОТО)

Сьогодні, 18 жовтня, у Львові завершився футбольний турнір з футболу, у якому взяли участь шість команд: 4 журналістські та 2 фанатські команди. Турнір відбувався у спорткомплексі Національного університету "Львівська політехніка" у Стрийському парку.

Ініціатором проведення змагань є Львівська обласна організація УНСО, що влітку проводила турнір, пам’яті полковника Євгена Коновальця. Організатори заходу кажуть, спортивні змагання – найкраща можливість показати здоровий дух нації, за яку боролися українські герої.

Турнір відбувався під патріотичним гаслом: "Наші герої в наших серцях", а проведення приурочено до свята Покрови. До дійства долучились команди журналістів ЗІКу, "Експресу", "24 каналу" та "Спортивки". Футбольних фанатів представили команди "Автофани" та "Бандерштат".

Шляхом напруженої боротьби до призових місць дійшли 2 фанатські команди та журналістська. "Спортивка" стала третьою, "Бандерштат" - другим, а впевнену перемогу здобули "Автофани", які стали чемпіонами турніру "Наші герої в наших серцях".

comments powered by HyperComments