Львів лихоманить шоколадною лихоманкою (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 18 жовтня 2014, 15:24
17-19 жовтня у Львівському палаці мистецтв розмістилось шоколадне місто.
Львів лихоманить шоколадною лихоманкою (ФОТО)

У Львові триває Свято Шоколаду, яке розпочалось у п`ятницю й триватиме до неділі. Усі охочі можуть прийти та поринути у атмосферу справжнього свята. Цікаво буде всім: і дорослим і малим.

Цього року вхід на територію дійства вартує 15 гривень. І якщо спочатку ви думаєте: "За що там давати гроші?", то відвідавши Свято Шоколаду, ви не буде розчаровані.

Організатори постаралась на славу: у святі беруть участь не лише виробники шоколаду, а й відомі шоколатьє, які діляться своїми секретами приготування солодощів із публікою, діє справжня шоколадна залізниця та продуманий цілий майданчик для діток різного віку, аби ніхто не нудьгував.

Протягом дня проводяться різноманітні конкурси та унікальні майстер-класи, розігруються солодкі призи та розважальні заходи для наймолодших учасників, спеціально для яких запрошено клоунів, організовано театр, пізнавальні ігри. 

Охочих відвідати шоколадну феєрію виявилось чимало: у приміщенні та подвір`ї ніде яблуку впасти, а люди все підходять та підходять. Тож якщо ви ще не встигли відвідати Свято Шоколаду, поспішайте, там ви знайдете багато цікавого та смачного на різний смак та гаманець. 

comments powered by HyperComments