У Львові пройшов Tattoo Fest (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 13 жовтня 2014, 10:41
З 10 по 12 жовтня для усіх любителів натільних малюнків відбувалось справжнє свято.
У Львові пройшов Tattoo Fest (ФОТО)

У приміщенні виставкового залу Львівського палацу мистецтв протягом минулих вихідних проходив один із найбільших у країні тату фестивалів, де вже звично збираються найкращі майстри та студії з усієї України.

Прихильники натільних розписів не лише мали змогу з 10 по 12 жовтня прийти та замовити собі малюнок на тілі за помірну ціну, але й виграти "тату на шару".

Протягом трьох днів фестиваль тішив учасників дійства різноманітними конкурсами та майстер-класами, тож Tatto Fest був цікавим не лише професійним майстрам татуажу, які могли почерпнути для себе чимало нового, але й прихильникам цього виду мистецтва, які вже мають татуювання та тілі, або ж лише придивляються до технік та різновидів.

Цьогоріч організатори та учасники Tatto Fest вирішили приєднатись до збору коштів для воїнів, які постраждали або зараз перебувають у зоні АТО, й на території дійства було відразу кілька скриньок, де небайдужі присутні могли внести благодійний внесок на допомогу українській армії. 

Кожного дня професійні майстри створювали десятки неповторних малюнків на тілі прихильників такого виду мистецтва: від патріотичних вишиванок та тризубів до фантастичних героїв та різноманітних символів. 

comments powered by HyperComments