Збірна України знову перемогла на "Арені Львів" (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 12 жовтня 2014, 22:34
Українська збірна вирвала перемогу у Македонії.
Збірна України знову перемогла на "Арені Львів" (ФОТО)

Сьогодні, 12 жовтня, "Арена Львів" приймала надважливий матч відбору до чемпіонату Європи 2016 року, що відбудеться у Франції. Українські футболісти зустрілись у Львові із національною збірною Македонії і перемогли із рахунком 1:0.

Львівські вболівальники були на висоті: команди ще не вийшли на поле, а стадіон вже скандував патріотичні гасла та згорав від нетерпіння побачити захоплюючу гру, щоправда, не так сталось, як гадалось.

Українські футболісти дуже довго прицілювались до воріт суперника, а якби не прекрасна реакція Андрія П`ятова, Україна могла б поступатись у рахунку ще у середині першого тайму.

Лише на додаткових хвилинах першого тайму наша збірна побігла у стрімку атаку та завдяки влучному удару дебютанта Сидорчука, який за два матчі у збірній встиг відзначитись двома голами, повела у рахунку.

Другий тайм українці розпочали набагато жвавіше й після заробленого Зозулею пенальті, здавалося б, впевнена перемога у нас у кишені, але Ярмоленко влучив у поперечину.

І хоча  українська збірна більшу частину часу контролювала м`яч, македонці час до часу виривались у контратаки, створюючи небезпечні моменти на нашій половині поля.

Матч завершився із рахунком на нашу користь, проте, поведінка декотрих фанатів залишила осад у багатьох присутніх на матчі: під час другого тайму на поле полетів фаєр, який ледь не влучив в македонського воротаря й арбітри були готові зупинити матч, на щастя, все обійшлось, й Україна з мінімальним відривом продовжує непереможну серію матчів на "Арені Львів".

 

comments powered by HyperComments