У львівській "Дзизі" триває виставка Василя Бажая (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 9 жовтня 2014, 17:53
У мистецькій галереї можна переглянути неординарні роботи непересічного українського митця.
У львівській "Дзизі" триває виставка Василя Бажая (ФОТО)

У мистецькому об`єднанні "Дзига", що у знаходиться у Львові, на вулиці Вірменській, 35, днями стартувала виставка-перфоменс відомого українського художника Василя Бажая "Рефрижератор".

Концепція експозиції насправді вражає: усі полотна підвішані до стелі, немовби туші м`яса у величезному холодильнику, тож інсталяція і справді виправдовує свою назву.

Загалом до проекту увійшло кільканадцять картин, які створювались автром впродовж останніх 20-ти років, тож роздивляючись кожне полотно окремо, можна знайти у залі чимало різних геть не схожих за темою, проте об`єднаних неповторною авторською технікою робіт.

Сам Василь Бажай не радить шукати якоїсь логіки чи особливого порядку: головним задумом є надання полотнам об`єм, створюючи зовсім інші візії вже усталених форм та кольорів: "Є те, що є... й нічого іншого і асоціації тут ні до чого", - заявляє автор про свій "Рефижератор".

Тож якщо вам до вподоби незвичні форми та нове бачення мистецтва, то вам неодмінно сподобається новий мистецький проект Василя Бажая "Рефрижератор".

 

comments powered by HyperComments