Дорога на проспекті Чорновола у Львові тепер стала безпечнішою

Юлія Субота  |  Понеділок, 6 жовтня 2014, 19:08
У Львові з`явився ще один освітлений пішохідний перехід.
Дорога на проспекті Чорновола у Львові тепер стала безпечнішою

На проспекті Чорновола у Львові завершили роботи зі встановленням контрастного освітлення пішохідного переходу на проспекті Чорновола. Ініціатором таких робіт є громадський рух "Дайте пройти".

Фінансуванням проекту, який обійшовся у 60 тисяч гривень, займались самі активісти, які спільними зусиллями зібрали 20 тисяч гривень, а решту витрат на себе взяв спільний проект ЛМР та Німецького товариства міжнародного співробітництва "Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова" та приватний інвестор ТзОВ "Трафік-Менеджмент".

Обираючи ділянку дороги, яка слід освітлити у першу чергу, було обрано саме пішохідний перехід на проспекті Чорновола, адже саме на цій частині дороги часто траплялись ДТП у вечірній час, а також протягом всього дня інтенсивність руху транспорту є дуже високою. 

Ініціатори освітлення пішохідного переходу на проспекті Чорновола сподіваються, що з часом кожен перехід у Львові буде також освітлений, що дозволить запобігти багатьом аваріям та складнощам на дорозі.

 

 

 
comments powered by HyperComments