У Львові покажуть кіно про Надію Савченко

Юлія Субота  |  П'ятниця, 3 жовтня 2014, 22:27
9 жовтня відбудеться показ документального фільму про українську льотчицю.
У Львові покажуть кіно про Надію Савченко

У наступний четвер, 9 жовтня, о 19:00 відбудеться показ документальної стрічки про долю вже легендарної української військової льотчиці Надії Савченко.

Документальний фільм із символічною назвою "Наша Надія", розповість про нелегкі випробування долі Надії, її боротьбу за нашу спільну незалежність.

"Наша Надія" - продовження дослідження Володимира Тихохо (головного режисера проекту "ВАВІЛОН'13"), який разом із багатьма однодумцями документально фіксує новітню історію України й не міг пройти повз непересічну постать Савченко, яка вже стала символом нескореності вільного духу українського народу.

Показ кінострічки буде безкоштовним, тож всі охочі зможуть відвідати кінозал у кінотеатрі "Коперник", що на вулиці Коперника, 9. Також у залі буде скринька для благодійних пожертв, де можна буде залишити будь-яку суму на ваш розсуд.

Усі зібрані протягом кінопоказу кошти підуть на допомогу сім'ї Надії Савченко та на адвокатів, що у цей час відстоюють права української героїні у Росії, де її насильно утримують ось уже кілька місяців.

comments powered by HyperComments