У Львові пройшов "мирний" парасольковий флешмоб (ФОТО)

Юлія Субота  |  Субота, 27 вересня 2014, 18:12
Сьогодні на площі Ринок майоріли кольорові парасольки.
У Львові пройшов "мирний" парасольковий флешмоб (ФОТО)

Сьогодні, 27 вересня, у самому серці Львова, перед входом у Ратушу, що на площі Ринок, десятки людей прийшли із парасольками, аби підтримати ідею миру та злагоди у цілому світі.

Рівно о 14:00 всі, хто брав участь у парасольковому флешмобі вишикувались у слово "МИР !" та одночасно відкрили свої парасольки, й хоча літер не було дуже чітко видно, дійство вийшло яскравим та незвичним. 

Протягом того часу, що тривав флешмоб, ведучий дійства звертався до кожної "літери" окремо, перегукуючись із людьми національними галсами "Слава Україні" тощо.

Дівчата, які прийшли на площу Ринок, аби погуляти осіннім погожим містом, але втрапили до парасолькового флешмобу розповіли, що їх зацікавило те, що відбувалось перед Ратушею й вони вирішили приєднатись до дійства.

До слова, флешмоб пройшов за підтримки Всесвітнього дня туризму, який саме у ці дні відзначають у Львові, а організатори акції подбали про те, аби навіть ті учасники акції, які прийшли без власних парасольок, могли приєднатись до слова "МИР" та роздавали парасольки на місці. 

comments powered by HyperComments