У ці вихідні у Львові можна відвідати десятки безкоштовних екскурсій

Юлія Субота  |  Середа, 24 вересня 2014, 14:40
25-27 вересня львів`яни та гості міста матимуть змогу відвідати низку цікавих атракцій.
У ці вихідні у Львові можна відвідати десятки безкоштовних екскурсій

Львів долучився до святкування Всесвітнього дня туризму, тож усім небайдужим до культури та цікавинок туристам та жителям міста, починаючи від завтра й до кінця вихідних буде чим зайнятись у вільний час.

Управління туризму міста розробило спеціальний "тихий" план святкування, без гучних концертів та святкувань, зате із численними цікавими та пізнавальними екскурсіями, переглядами кіно просто неба тощо.

Хоча святкування Всесвітнього дня туризму триває з 15 вересня, головні атракції розпочнуться у Львові саме у вихідні та п`ятницю, 26, 27 та 28 вересня.

До святкування також планують долучити військових, які захищали територію нашої країни на Сході, а зараз перебувають на лікуванні у львівських лікарнях. Для них спеціально організують декілька екскурсій містом.

Оскільки Львів відомий як столиця кави, то для багатьох відвідувачів має бути цікавим майстер-клас із приготування кави у джезві від відомого барісти Вадима Грановського. 

Усі запропоновані екскурсії є безкоштовними, вхід на них або є вільним, або потребує попередньої телефонної реєстрації. Деталі програми свята можна переглянути тут.

comments powered by HyperComments