Львівські "Карпати" позбулись трьох зароблених очок

Юлія Субота  |  Вівторок, 23 вересня 2014, 18:11
Федерація футболу України карає львівську команду за недотримання підписаних нею договорів.
Львівські "Карпати" позбулись трьох зароблених очок

Федерація футболу України сьогодні, 23 вересня, повідомила про те, що набуває чинності рішення від 10 вересня поточного року про позбавлення футбольного клубу "Карпати" трьох очок у чемпіонаті України 2014-2015 років.

"Карпати" втратили три очки за невиконання рішення ПВС ФФУ від 20 листопада 2013 року у справі № 103/10/2013 "Про заяву футболіста М. Богатінова щодо невиконання з боку ФК «Карпати» фінансових зобов’язань згідно з контрактом". Мова йде про невиплату зарплати колишньому воротарю Мартіну Богатінову, який минулого року розірвав контракт з зелено-білими, оскільки керівництво клубу без попередження вирішило зменшити його платню вдвічі. 

Також у повідомленні зазначається, що львівська команда вже тричі отримувала штрафи з цього приводу, однак  КДК ФФУ вже вичерпав можливість застосування фінансових санкцій до клубу, тому "Карпати" покарані втратою трьох турнірних очок.
 
В результаті зелено-білі леви з двома очками після семи матчів опустилися з 12 на 13 місце у турнірній таблиці Прем’єр-ліги й тепер займають передостаннє місце у загальному заліку українських команд. 
 
 
comments powered by HyperComments