У Львові відбувся флеш-моб «Порошенко, поговори з народом» (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 19 вересня 2014, 20:38
У Львові на площі Ринок відбувся флеш-моб під назвою «Порошенко, поговори з народом». Активісти перед міською радою розгорнули плакати з написами: «Пане президенте, почуй мене!», «Порошенко, поговори зі мною!».
У Львові відбувся флеш-моб «Порошенко, поговори з народом» (ФОТО)

Учасники акції, вони прагнуть аби Президент Порошенко дав відповідь на запитання, які зараз хвилюють усю країну.

«В Україні відбулась революція гідності, але до сих пір ми відчуваємо себе не до кінця повноцінними громадянами цієї держави, бо приймаються закони тексту яких ми не знаємо. Закон про особливий статус Донбасу суперечить Конституції, та прийнятий скрито від людей. А Президент, який виступив ініціатором цього закону нічого не сказав ані про доцільність, а ні про його зміст. Ми пишаємося тим. Що українському президенту аплодує американський сенат, але нажаль йому поки що немає за що аплодувати український народ», - каже громадський активіст Данило Дерега.

За його словами, рушієм для учасників акції став флеш-моб в мережі Інтернет, в рамках якого люди фотографувалися із табличкою «Порошенко поговори зі мною».

Окрім цього, учасники акції збирали в скриньку звернення до Президента України від перехожих. Також у скриньку із запитаннями активісти поклали Конституцію України та карту нашої держави.

«Ми вважаємо, що народ України повинен знати для чого приймаються закони, які йдуть врозріз з основним законом - Конституцією та перекроюють карту нашої країни на незрозумілий для нас манір», - кажуть учасники акції.

comments powered by HyperComments