"Вогняний лев" запалює у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 14 вересня 2014, 18:40
Фестиваль вогняного мистецтва проходить у місті.
"Вогняний лев" запалює у Львові (ФОТО)

Цими вихідними у Львові не лише тривають заключні дні ХХІ книжкового форуму видавців, а й 13-14 вересня усі охочі мають змогу долучитись до фестивалю вогню "Вогняний лев".

Дійство відбувається на Погулянці (кінцева трамваю 7-ки), де можна не лише насолодитись вогняними шоу найкращих майстрів країни, а й цікаво та весело провести час.

У рамках "Вогняного лева" проводиться й збір коштів на ліки та потреби української армії, де кожен небайдужий учасник фесту може вкинути до скриньки певну суму, або ж в обмін на пожертву скористатись буфетом.

Свято триває з самого ранку й до десятої вечора, а протягом дня учасники дійства проводять майстер-класи та тренуються на свіжому повітрі.

Також на Погулянці діють водні атракції, гірка для скалолазання, групові тренування, діє музична сцена, куди запросили гурти з Криму та Східної України, а також львівських зірок. 

Тож якщо бажаєте цікаво та весело провести час у компанії друзів, а також насолодитись вогняною феєрією, поспішіть на свято вогню "Вогняний лев", яке завершиться сьогодні о 22:00.

comments powered by HyperComments