У Львові запрацював Центр Волонтерства (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 12 вересня 2014, 20:57
У Львові, на вул.Золота, 17 почав діяти Центр Волонтерства, який організували активісти Народної Самооборони. Завданням Центру буде допомога бійцям АТО та їхнім родинам, надання допомоги біженцям та співпраця між волонтерами.
У Львові запрацював Центр Волонтерства (ФОТО)

Як зазначив керівник «Народної Самооборони Львівщини» Валерій Веремчук, раніше волонтери у Львові координувались між собою на рівні соцмереж та телефонних дзвінків, адже не було приміщення, де б вони могли зібратися та разом вирішити якісь проблеми. Відтак, його безоплатно надали в користування небайдужі люди.

За словами Веермчука, волонтери Центру працюватимуть із родинами бійців АТО, допомагаючи вирішити їхні проблеми із довідками чи побутові труднощі. Також у Центр можуть зголошуватися люди, які готові допомагати сім’ям, чоловіки яких перебувають на фронті.

Не  забуватимуть активісти і про біженців з Донецької та Луганської області.

 «В них сьогодні багато проблем починаючи з житла і закінчуючи пошуком роботи. Разом з тим вони також хочуть бути корисними в міру своїх можливостей і допомагати родинам бійців АТО», - каже Веремчук.

Також у Центрі можуть надати юридичну підтримку та психологічну допомогу. Остання, за словами Веремчука буде необхідною для хлопців, які повертаються зі Сходу. Окрім цього тут збирають допомогу для бійців АТО, яку активісти Центру Забезпечення згодом везуть на Схід.

Центр Волонтерства у Львові працюватиме щоденно. Телефони Центру: 050-259-69-70 та 063-071-81-46. Також написати активістам можна на електронну адресу: [email protected].  Більш детальна інформація про Центр на сайті www.volunteerlviv.org

comments powered by HyperComments