Антін Мухарський представив нову книгу у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Четвер, 11 вересня 2014, 18:45
Відомий артист представив "Майдан. (Р)еволюція духу" публіці.
Антін Мухарський представив нову книгу у Львові (ФОТО)

Відомий український музикант, поет, письменник, актор та громадський діяч Антін Мухарський приїхав до Львова, аби презентувати свою нову книгу-альманах "Майдан. (Р)еволюція духу".

Сьогодні, 11 вересня, відбулась презентація видання у стінах актового залу Львівської політехніки. Разом із Орестом Лютим (він же Антін Мухарський) книгу представляла політик та філолог Ірина Фаріон, яка, зі слів актора, є хрещеною мамою його сценічого українського псевдоніму.

У рамках ХХІ форуму видавців Мухарський представив одразу три свої дітища: власне книгу "Майдан. (Р)еволюція духу", альманах проілюстрований  200-ма світлинами з Майдану, з однойменною назвою, а також окреме видання із 50-ти найкращих світлин зроблених під час Майдану.

Останні можна подивитись відвідавши Міську раду Львова, де саме розпочалась виставка цих світлин. 

Квінтесенцією книги Антін називає гасло "Україна там, де є українці, не чекайте месії. Українці - це "само": самовдосконалення, самоосвіта та самовідповідальність", саме такі головні ідеї закладали у свої слова, що увійшли до видання автори, що долучились до "Майдан. (Р)еволюція духу".

comments powered by HyperComments