Андрій Курков презентував нову дитячу книгу у Львові (ФОТО)

Юлія Субота  |  Вівторок, 9 вересня 2014, 19:03
У книгарні "Є" відбулась презентація нової книги.
Андрій Курков презентував нову дитячу книгу у Львові (ФОТО)

Сьогодні, 9 вересня, у приміщенні книгарні "Є" відбулась презентація нової книги культового українського письменника Андрія Куркова, який приїхав до Львова аби особисто представити її читачам.

Книга є дитячою, казка розрахована для діток молодшого шкільного віку та має назву "Маленьке левеня та львівська мишка". Художнє оформлення для книги виконав лідер груту "ГИЧ оркестр", а тепер і професійний ілюстратор, Мар`ян Пирожок.

Редактором книги є Мар`яна Савка, яка також була присутня на презентації та висловила своє побажання, що це перша, але не остання спільна книга автора та "Видавництва старого лева".

Пан Курков із захопленням розповідав про написання казки, а також зазначив, що аби українські діти читали книжки, достатньо, аби ці книжки були цікавими, а їхня ціна була адекватною, щоб люди навіть з не дуже великим достатком, мали змогу купувати своїм дітям якісну літературу.

"Маленьке левеня та львівська мишка" - це симбіоз якісної дитячої цікавої сучасної казки із чудернацькими яскравими малюнками, які чудово доповнюють одне одного та створюють хороший настрій.

comments powered by HyperComments