У Львові відбувається виставка фото просто неба (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 31 серпня 2014, 16:36
Благодійна фотовиставка "На прищепках - 5" стартувала у місті.
У Львові відбувається виставка фото просто неба (ФОТО)

Сьогодні, у останній день літа, 31 серпня, у Львові відбувається благодійна фотовиставка фотографів та аматорів, які роздрукувавши власні світлини могли долучитись до доброї справи. Фото можна придбати за символічну плату та допомогти дітям з інтернату.

Дійство відбувається вже вп`яте, цього разу всі зібрані кошти будуть передані до Лівчицької школи-інтернату, а саме на організацію творчих занять для дітей із особливими потребами.

У порівнянні із минулими "Прищепками", цього разу люди не поспішали розлучатись із кровними п`ятьма гривнями (мінімальна плата за одне фото) й добирали фото значно ретельніше, або ж взагалі лише роздивлялись і йшли.

Як розповідають учасники минулих виставок, якщо раніше в обідню пору на шнурках залишались фотографії де-не-де, а всюди майоріли лише прищепки, то цього разу у той самий час був чималенький вибір, хоча різноманітності у стилях, жанрах та барвах світлин не бракувало.

Оскільки "На прищепках" триває цілий день з 10:00 до 19:00, тож підбиття підсумків та оголошення загальної суми, зібраної завдяки фотовиставці, буде оголошено днями.

comments powered by HyperComments