На День Незалежності зі Львова доставлять 60 тонн військової допомоги для бійців АТО (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  П'ятниця, 22 серпня 2014, 15:58
Сьогодні, 22 серпня Центр забезпечення військових у Львові відправляє 4 фури із 60 тоннами військової допомогою для бійців АТО. Зокрема, на зібрані пожертви активісти везуть бійцям на передову питну воду, харчі, амуніцію, форму, берци, окуляри, наколінники, бронежилети, аптечки та засоби гігієни. А також близько 150 адресних посилок.
На День Незалежності зі Львова доставлять 60 тонн військової допомоги для бійців АТО (ФОТО)

Очікується, що вантажівки доставлять допомогу для 24-ї механізованої  бригади, 80 аеромобільної бригади, та батальйону територіальної оборони 24 серпня, у День Незалежності. Це буде уже 5-та поїздка Центру забезпечення військових на передову.

А сьогодні у приміщенні Центру забезпечення кипить робота. Активісти сортують усе,що принесли для військових львів’яни. Зокрема, тут можна побачити печиво, солодощі, пластівці, крупи, макарони, консерви, каву, чай. Дехто навіть приносить домашні закрутки.

Також буквально сьогодні вночі поступило близько тисячі комплектів військової форми, німецького виробництва. Тож куртки та штани у розкрасці флектран потрібно швидко розподілити по розмірах. Цікаво, що до роботи із сортування долучаються навіть діти, які слухняно виконують настанови старших. Очевидно, таким чином хочуть бодай чимось бути корисними для українського війська.

Як розповів керівник «Народної Самооборони Львівщини» Валерій Веремчук, у Центрі забезпечення намагаються везти на передову особисті замовлення від військових.

«Наприклад механіки просять конкретні ключі та інший інвентар для ремонту техніки. Медики нам замовляють холодильник та перелік ліків. Також веземо їм 50 індивідуальних аптечок. Окрім цього, на День Незалежності передамо хлопцям національну символіку. А ще бійці дуже чекають пошту від рідних і друзів. Також сьогодні діти будуть малювати малюнки та писати листи для військових. Це для них дуже важливо», - каже Валерій Веремчук.

Проте, найбільша сьогодні потреба на передовій – це теплий одяг, спальники, карімати, та плащ палатки для захисту від дощу. Адже наступає осінь і ночі там вже холодні.

comments powered by HyperComments