Львів’янки передали «гнобленим» жінкам Росії мереживні труси (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Четвер, 7 серпня 2014, 18:01
Сьогодні, 7 серпня, львів’янки обвішали мереживною білизною вітрину «Сбербанку Росії». У такий спосіб активістки Економічного бойкоту регіоналів підтримали «гноблених» жінок Росії, яким, як відомо заборонено носити мережеві труси.
Львів’янки передали «гнобленим» жінкам Росії мереживні труси (ФОТО)

За словами учасниць акції, сексуальні трусики та бюстгальтери пожертвували для росіянок небайдужі львів’янки, таким чином руйнуючи стереотипи про злісних бандерівців і ненависть до москалів.

«Тож усі росіянки можуть прийти в відділення «Сбербанку Росії» і вимагати, щоб їм видали білизну, яку їм пожертвували українці. Якщо ж станеться так, що якимось чином ця білизна до них не дойде, вони можуть проводити акції протесту з вимогою віддати їм труси», - каже активістка Галина Мороз.

Відтак, активістки наклеїли різнокольорову білизну на липку стрічку та почепили її на вітрину «Сбербанку Росії», а поряд залишили кошик, в якому небайдужі львів’янки зможуть залишати для росіянок елементи інтимного гардеробу. За словами учасниць акції, про росіянок із пишними формами вони також подумали. Також, поряд із трусиками дівчата повісили плакат з написом «Допомога гнобленим жінках Росії!».

Окремо, комплект спідньої білизни підготували і для Аліни Кабаєвої, аби допомогти їй насолоджуватися сімейним життям

В цей час відділення Сбербанку не працювало, а на дверях висіла табличка про технічну перерві на 15 хв. Проте, флешмоб тривав довше, а двері до закладу так і не відчинили.

Довідка:

Як відомо, завдяки новому техрегламенту Митного союзу з 1 липня 2014 року мереживні труси на території Росії заборонені. Проте, як запевняє російська влада, з прилавків така білизна не зникнуть.

comments powered by HyperComments