Львів надав 60 бронежилетів та машину для АТО

Юлія Субота  |  Понеділок, 4 серпня 2014, 14:35
Місто передало солідну допомогу на передову.
Львів надав 60 бронежилетів та машину для АТО

Сьогодні стало відомо про те, що у Навчальному центрі підготовки працівників ГУМВС України на Львівщині триває підготовка батальйону територіальної оборони "Львів" до участі в антитерористичній операції на сході України. Для військових, які проходять навчання, Львів передав 60 бронежилетів та автомобіль "Ford Expedition". З такою заявою виступив мер міста, Андрій Садовий. 

"Найприорітетніше питання – це наші вояки, які захищають землю. Багато львів’ян зараз перебувають в зоні АТО. Це і наші десантники, і Національна гвардія, прикордонники, наші міліціонери, батальйон "Львів". Якщо військові сьогодні вже суттєво покращили своє забезпечення, то для нас важливо, щоб наші хлопці, які їдуть в зону АТО, мали все необхідне", - зазначив очільник Львова.
 
Окремо подяки від міської влади удостоїлись особливо активні львів`яни, які постійно допомагають бійцям із зони АТО, організовуючи збір речей та коштів на необхідне спорядження для солдатів.
 
 "Люди дають, що можуть – хтось пенсію, хтось гроші несе. Дуже якісно ця робота організована через Центр військового капеланства – це церква Петра та Павла на вул. Театральній. Місто також через цей Центр працює", - зазначив Садовий.
 
Також голова міськради додав, що 60 бронежилетів, які вже передані воякам це лише початок, у найближчий час у їхнє користування буде передано іще 40 штук високоякісних бронежилетів. 
 
comments powered by HyperComments