У Львові перевіряють водіїв авто

Юлія Субота  |  Четвер, 17 липня 2014, 15:36
Громадський рух "За якісний транспорт" та ДАІ провели спільний рейд.
У Львові перевіряють водіїв авто

Тепер у Львові перевірятимуть те, як автомобілісти притримуються правил дорожнього руху на вулицях міста. Сьогодні, 17 липня,  пройшов перший із запланованих рейдів. Дислокувався він на перехресті вулиць Руставелі-Зелена.

Метою рейду було перевірити, наскільки добросовісними є львівські водії та у разі недотримання правил дорожнього руху складався відповідний протокол. А ті автівки, котрі були припарковані на зупинках громадського транспорту "декорували" витягами з правил дорожнього руху.

"Сьогодні відбувся перший рейд, ми плануємо щотижня проводити з даівцями таку акцію по розчищенню зупинок громадського транспорту. Ми домовились з ДАІ, що працівники відомства виходитимуть з нами на годинний рейд", – розповів  активіст руху Святослав Товстига.
 
Цікавим є те, що наступні рейди, які будуть проводитись, будуть стихійними, тож ніхто із водіїв не зможе заздалегідь підготуватись до перевірки, що дасть змогу достовірно оцінити ситуацію на львівських дорогах.
 
"Ми складаємо протоколи на водіїв, які заважають посадці-висадці пасажирів маршруток, також усно їх попереджуємо. Штраф становить 250 грн. Надалі ми проводитимемо такі рейди на проблемних зупинках в центральній частині міста", – розповів інспектор ДАІ Олег Федунь.

 

comments powered by HyperComments