У Львові проведуть ярмарок на підтримку військових

Юлія Субота  |  Вівторок, 8 липня 2014, 19:00
Львів збиратиме кошти на підтримку українських бойовиків
У Львові проведуть ярмарок на підтримку військових

20 липня у Львові планується благодійний захід  "Патріотичний ярмарок", усі кошти з якого буде направлено на допомогу українським військовим, які останні місяці борються на Сході країни із сепаратистами.

Участь у ярмарку можуть взяти всі охочі, яким є що запропонувати на продаж львів`янам та гостям міста: продавці патріотичної та сувенірної продуції, пекарі, кондитери, різноманітні майстри рукоділля.

Організатором дійства є студентка Ірина Матвіїшин, яка саме підбирає цікаві товари для продажу на ярмарку та розповідає, що їй би дуже не хотілось, щоб цей благодійний захід став іще одним ярмароком звичних вже товарів: "Мені б хотілося бачити таких людей на ярмарку, щоб було різноманіття товарів, а не лише одяг, листівки чи магнітики", – розповіла організаторка.

На даний момент вже є шестеро небайдужих продавців, які відгукнулись на пропозицію взяти участь у ярмарку, серед них талановиті люди, які роблять листівки, патріотичні іграшки та книги своїми руками.

Загалом на ярмарку планується близько 30 торгових місць, а сам він буде розташований навколо пам`ятника Данилові Галицькому у центрі міста.

Усіх, кого зацікавила дана інформація і хто має чим поділитись зі світом та хоче допомогти українським військовим, необхідно зареєструватись у групі "Патріотичний ярмарок".
 
comments powered by HyperComments