Львів матиме новий транспорт власного виробництва

Юлія Субота  |  Вівторок, 8 липня 2014, 17:44
У електротранспорту міста незабаром поповнення.
Львів матиме новий транспорт власного виробництва

Поточний рік обіцяє стати плідним для електротранспортної системи Львова - до кінця року місто отримає у користування три нові одиниці транспорту власного виробництва: трамвай, тролейбус та електробус.

Як повідомив громадськості мер міста Андрій Садовий, влада міста вирішила продовжити співпрацю із львівським заводом, адже куплений там минулоріч трамвай прекрасно курсує містом:

"Цього року ми заберемо для міста і електробус, і ще один трамвай, і тролейбус. Ми домовились, що всі перші машини ми забираємо. Рік новий трамвай їздить по Львову. Ми дуже задоволені. Будемо надалі закуповувати", - заявив мер Львова.
 
Поруч із позитивною динамікою закупівлі нового транспорту згадав очільник Львова і про те, що тепер фінансувати подібні закупівлі стало значно важче, адже раніше компенсація місту при закупівлі електротранспорту від держави складала половину вартості, а тепер вона відсутня.
 
Проте, здаватись Садовий не збирається і заявив, що буде звертатись до найвищого керівництва держави, аби кошти на подібні витрати міста були передбачені у наступному бюджеті міста.
comments powered by HyperComments