Центр Львова перетворився на стрітбольний майданчик (ФОТО)

Юлія Субота  |  Неділя, 6 липня 2014, 15:32
У Львові сьогодні відбувається стрітбольний турнір.
Центр Львова перетворився на стрітбольний майданчик (ФОТО)

Сьогодні, недільного дня, центр міста перетворився на суцільний величезний майданчик для стрітболу, адже саме 6 липня о 8:30 ранку почалась реєстрація для участі у львівському етапі чемпіонату України три на три.

Самі ж змагання розпочались вже о 10:00 ранку та триватимуть протягом цілого дня, аж поки остання команда не зіграє свій останній поєдинок за чемпіонство.

Подібні змагання проводяться вже вшосте у місті й цього року встановлено абсолютний рекорд кількості команд, що беруть участь у змаганнях - аж 116 команд із різних областей України.

Як розповів "Справжній варті" головний організатор дійства президент всеукраїнскього громадського об`єднання "Українська стрітбольна ліга 3Х3" Станіслав Світлицький, коли подібні змагання організовувались вперше, то починались із 70 команд, тепер же їх більше ста, що означає, що організатори на правильному шляху.

Прийти пограти у стрітбол зібрались люди різного віку та рівня підготовки, беруть участь у змаганнях і дівчачі команди, які показують достойні результати. Загалом на площі перед Оперним театром організовано 7 стрітбольних майданчиків, які одночасно функціонують, а судді слідкують за кожнем матчем, занотовуючи результати.

Також поруч зі стрітбольними замаганнями у своїй мастареності вправляються майстри вуличного малюнку, які просто на очах у публіки створюють свої шедеври, здебільшого на патріотичну тематику.

Додамо, що переможці сьогоднішнього турніру зі стрітболу отримають не лише грошовий приз, а й можливість позмагатись за перемогу у чемпіонаті України.

Фото: Назарій Фарш

 

comments powered by HyperComments