Велосипедисти Львова організували акцію протесту (ФОТО)

Юлія Субота  |  Понеділок, 30 червня 2014, 18:30
30 червня велосипедисти Львова зібрались, аби висловити своє незадоволення.
Велосипедисти Львова організували акцію протесту (ФОТО)

Сьогодні у Львові о 16:00 біля пам`ятника Іванові Франку небайдужі та свідомі велосипедисти міста зібрались на мирну акцію протесту, аби звільнити велосипедні доріжки міста від людей та машин.

Як повідомили організатори акції, у них на меті насамперед очистити Львів від недобросовісних громадян, які не звертають уваги на велосипеди та їх власників, і часто порушуючи правила, паркують автівки на велодоріжках та просто гуляють по них, створюючи аварійні ситуації.

Активісти спеціально до дійства підготували інформативні брошурки, які роздвалали по ходу велопробігу міста усім тих, хто прогулювався по велодоріжках, а також запаслись мотивуючими наліпками на авто із написом "Країна змінюється, а я далі БИДЛО".

Велосипедисти рушили у дорогу від університету Івана Франка, по вул. Січових Стрільців, до Оперного театру, а далі у віддвлені від центру райони Львова, де також є велодоріжки.

Щоправда, ще по дорозі до Оперного театру, шлях активстам перегородила вантажівка, водій якої спершу не хотів давати їм дорогу, але після кільоххвильнної перепалки все ж дав велопробігу дорогу.

 

Фото: Назарій Фарш

 

comments powered by HyperComments