На львівській Ратуші відкрили панораму з описами пам’яток Львова (ФОТО)

Валерій Шмаков  |  Середа, 25 червня 2014, 16:16
Сьогодні, 25 червня, на оглядовому майданчику львівської Ратуші відбулось відкриття проекту панорами Львова. Панорама є третім етапом проекту маркування міста Лева.
На львівській Ратуші відкрили панораму з описами пам’яток Львова (ФОТО)

Панорама складається із фотографії Львова з висоти пташиного польоту, на якій вказівниками позначено видатні пам’ятки архітектури. На кожній стороні оглядового майданчика показано  фото тієї частини міста, яку видно з Ратуші.

Як зізнається директор Департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради  Андрій Москаленко, в час коли в країні відбувається неоголошена війна люди менше подорожують, та все ж серед українських міст Львів має чи не найкращу туристичну відвідуваність.

«Навіть в такий непростий час ми повинні знаходити можливість яким чином місту рухатися вперед. Одним з таких методів у Львові є туризм, який має й іншу важливу нішу – це комунікація один з одним. В Україні нажаль велика прогалина з тим. Та й ми львів’яни не все знаємо про місто, в якому живемо і які видатні пам’ятки тут є», - каже Андрій Москаленко.

Як переконані в міськраді, такі панорами з ознакуванням Львова вкрай потрібні місту, адже далеко не всі туристи вивчають Львів з гідами в групах. Чимало таких, які прогулюються по місту самі по собі. Тож очікується, що панорама на якій вказівниками позначено Собор Св.Юра, пам’ятник Т.Шевченку, Храм Св.Апостола Петра та інші туристичні об’єкти стануть гостям міста у пригоді.

«Адже деякі туристи їдуть у Львів уже формуючи собі програму, інші приїжджають не маючи чітких планів де провести час. Проте, на Ратушу піднімаються майже всі і тут завдяки панорамі матимуть змогу визначити для себе які місця варто відвідати», - говорить Андрій Москаленко.

 

comments powered by HyperComments