Зашків-2014 перенесено на серпень

Юлія Субота  |  Понеділок, 23 червня 2014, 16:45
Цього тижня мав би відбутись один із найбільш атмосферних фестивалів Львівської обл.: "Зашків - Земля Героїв", який зазвичай приурочують до уродин зашківчанина Євгена Коновальця, який захищав нашу країну у лавах Січових Стрільців.
Зашків-2014 перенесено на серпень

Проте, через важку політичну ситуацію в Україні, організатори дійства вирішили перенести фестиваль із початку червня, на його кінець, а саме на 27-29 червня.

І от нашу країну знову розривають вбивства солдатів, зокрема вояків з Львівської обл., яких будуть із почестями ховати у них на батьківщині цього тижня.

Як повідомив сьогодні на своїй сторінці у соціальній мережі один із організаторів Землі Героїв, Василь Молдаван, було прийнято рішення про повторне  перенесення свята на серпень: "Не зважаючи на патріотично-виховну складову фестивалю, ми солідарні з родинами і сім'ями загиблих та висловлюємо їм свої щирі співчуття", – йдеться в повідомленні.

Зараз йдеться про перенесення "Зашкова - Землі Героїв" на 22-24 серпня, що якраз припадає до святкування Дня Незалежності України.

comments powered by HyperComments